Azzal, hogy belép a www.radiotorokszentmiklos.hu portál valamelyik oldalára, Ön feltétel és kivétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

A radiotorokszentmikos.hu portálon található tartalom a radiotorokszentmiklos.hu szerkesztőségének szellemi tulajdona. A radiotorokszentmiklos.hu portál szerkesztősége fenntart minden, a portál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A szerkesztőség előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál lapjain közölt tartalom egészének vagy részeinek terjesztése, értékesítése.

A  portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért a minta-szerzodes.hu szerkesztősége felelősséget nem vállal.

A minta-szerzodes.hu szerkesztősége fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.